Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 14 jan 2016 / 11:10 uur

Overhemden drugsbaas El Chapo niet aan te slepen

De Mexicaanse drugsbaas El Chapo werd vrijdag met veel machtsvertoon gearresteerd. Gek genoeg is de crimineel onder veel Mexicanen razendpopulair. Een ondernemer in Los Angeles verdient nu goud geld met de verkoop van zogenaamde El Chapo-overhemden.
El Chapo kon mede door een interview dat hij in oktober aan acteur Sean Penn gaf in de kraag worden gevat. Penn mocht de drugsbaas interviewen in zijn schuilplaats in de jungle. Ze deden een interview en maakten een foto, die later werd gepubliceerd in tijdschrift The Rolling Stone. Het overhemd dat El Chapo op de foto draagt is momenteel niet aan te slepen, schrijft Time.

Het opvallende overhemd wordt verkocht door het bedrijf Barabas uit Los Angeles en kost 128 dollar. Volgens de winkel is de verkoop van het overhemd sinds het naar buiten komen van de foto flink gestegen. Er is zo veel belangstelling dat de site van het bedrijf zelfs enige tijd bezweek onder de vele bezoekers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Overhemden drugsbaas El Chapo niet aan te slepen
Sluiten