Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 18 jan 2016 / 12:29 uur

NS-poortjes Schiedam dicht, 400 leerlingen te laat

Je hebt Blue Monday en je hebt Blue Monday 2.0. Die laatste variant was het in ieder geval voor 400 leerlingen van het Lentiz Life College in Schiedam. Allen kwamen maandagmorgen te laat omdat de NS de toegangspoortjes op station Schiedam voortaan uit veiligheid gesloten houdt.

Blue Monday 2.0

Zowel de leerlingen als het schoolbestuur geven aan niet op de hoogte te zijn gesteld van de actie. Gevolg? De scholieren van het instituut aan de Parallelweg moesten honderden meters omlopen en konden naar de conciërge voor een te laat briefje.

De NS geeft tegenover RTV Rijnmond aan te hebben overlegd met de gemeente Schiedam. De school wist van niks. „Voor ons kwam het ook als een verrassing”, zegt Lentiz-schoolmanager Pim van der Hoorn tegen de omroep. „Ik heb nooit een bericht gekregen. Misschien iemand anders, maar dit zoeken we uit.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
NS-poortjes Schiedam dicht, 400 leerlingen te laat
Sluiten