Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 6 jan 2016 / 13:05 uur

Meisje stikt in druif, ambulance komt te laat

Het is een moeilijke tijd voor de in Liverpool wonende ouders van de in 2014 overleden Jasmine Lapsley. Het toen 6-jarige meisje stikte in een druif en overleed. De ambulance kwam pas na 25 minuten. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar het noodlottige incident.
Een minuut nadat het meisje begon met het eten van wat druiven begon ze te stikken. Het noodnummer werd gebeld en buren en omstanders schoten te hulp. Volgens moeder Kathleen kreeg het gezicht van haar kind weer kleur na de hulp van de toegesnelde buren, maar een ambulance was in de verste verte niet te bekennen.

Het ging echter opnieuw fout en de aanwezige hulp kon er niets meer tegen doen. Nog steeds was de ambulance niet gearriveerd. De ambulance kwam 25 minuten na het telefoontje en was volgens Mirror te laat om het meisje te kunnen redden.Hoe het heeft kunnen gebeuren dat de ambulance zo laat was, wordt nu onderzocht. „We hebben nog steeds geen idee waar die ziekenwagen bleef’’, aldus grootmoeder Audrey.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje stikt in druif, ambulance komt te laat
Sluiten