Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 29 jan 2016 / 07:50 uur

Man in privéjet, want enige met ticket

Als reisblogger heeft Oostenrijker Alex Simon een leven waar velen van dromen: de wereld rondreizen en er nog geld aan verdienen ook. Tijdens een van zijn reizen maakte Simon iets wel heel bijzonders mee: hij bleek de enige die een vliegticket had geboekt en zat zodoende helemaal alleen in een vliegtuig.

„Toen ik op de luchthaven aankwam, werd mijn naam omgeroepen: ‘meneer Alexander Simon, wilt u alsjeblieft naar de informatiebalie komen’”, vertelt Alex aan The Daily Mail. Daar kreeg hij te horen dat hij geen twee uur op zijn vlucht hoefde te wachten, maar dat hij over een half uurtje zou vertrekken, omdat hij de enige passagier was.

https://www.youtube.com/watch?v=2zH5o-pZ2CM

Bijzondere ervaring

„Pas toen ik instapte, besefte ik me dat het een hele speciale vlucht zou worden”, vertelt hij. En een bijzondere vlucht werd het; Simon waande zich even een wereldster in zijn eigen privéjet en besloot de bijzondere ervaring op camera vast te leggen. Op zijn YouTube-kanaal zijn beelden terug te vinden.

De beelden dateren van februari 2015, maar worden deze week pas massaal bekeken doordat verschillende websites het oppakten.

Zijn reis van Manila naar het Filipijnse Boracay zal Simon dan ook niet snel meer vergeten: „Het was al een onvergetelijk gevoel om naar een van de mooiste eilanden ter wereld te vliegen. Maar om dat alleen te doen en me een superster te voelen, maakte het nog specialer.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man in privéjet, want enige met ticket
Sluiten