Wouter van Loon
Wouter van Loon Nieuws 8 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Kempi moet weer voor de rechter komen

De Eindhovense rapper Kempi moet vrijdag weer voor de rechter verschijnen. Kempi werd in september opgepakt omdat hij een automatisch wapen en cocaïne had. Het is niet voor het eerst dat Kempi in het gedaagdenbankje staat; Kempi zat verschillende keren vast voor wapenbezit, loverboypraktijken en de mishandeling van de moeder van zijn kinderen.

In september werd een CZ Scorpion bij Kempi gevonden, een Tsjechische pistoolmitrailleur. Ook werd er munitie gevonden die bij het wapen hoorde. Daarnaast had de rapper 5,4 gram coke op zak. Dat was voor eigen gebruik, maar is toch verboden.

Kempi was op dat moment nog geen jaar op vrije voeten. Hij kwam in december 2014 vrij omdat hij een zestien jarig meisje zou hebben aangezet tot prostitutie. Hij werd daarvoor veroordeeld tot vijftien maanden cel. Hij zat eerder ook al een jaar vast voor verboden wapenbezit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kempi moet weer voor de rechter komen
Sluiten