Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Nieuws 12 jan 2016 / 13:00 uur

Internethit: broer filmt zijn pesterijen aan zus

Grappig of is dit gewoon pesten? Kristen Hanby uit de hoofdstad Saint Helier van kanaaleiland Jersey is in ieder geval een hit op Facebook met een compilatiefilmpje waarin hij keer op keer zijn zusje Natalie te grazen neemt.

Talkpoeder

Zo vraagt hij of ze met hem op de foto wil, maar in plaats van een selfie te maken duwt Kristen Natalie in een meer. Als ze daarna in de auto zitten en Natalie boos vraagt of de verwarming aan mag omdat ze het koud heeft, draait Kristen echter de airco aan die hij gevuld heeft met talkpoeder.

Verder filmt hij zijn zusje als hij een patatje uit haar armen slaat, duwt hij Natalie in de bosjes en trapt hij ineens hard op de rem als zijn zusje naast hem in de auto haar make-up bijwerkt waardoor ze met haar hoofd tegen het raam aan knalt.

Zes miljoen keer

Het filmpje is de afgelopen dagen al zes miljoen keer bekeken. De reacties verschillen nogal. Sommigen vinden het hilarisch. Terwijl anderen het gedrag van Kirsten verafschuwen en hem niet meer volgen.

Kijk en oordeel zelf:

Ook zijn moeder is overigens niet veilig voor het puberale gedrag van haar zoon:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internethit: broer filmt zijn pesterijen aan zus
Sluiten