Metro
Metro Nieuws 31 jan 2016 / 08:40 uur

Gymlerares stuurt naaktfoto’s naar leerlingen

Het komt steeds vaker voor en is bovendien hartstikke handig, appen of sms’en met je docent. Deze 28-jarige gymlerares stuurde echter geen berichtjes over de lessen of het huiswerk. De dame zou ‘expliciete kiekjes’ naar haar leerlingen hebben gestuurd, schrijft New York Daily News.

Dionne Younce was werkzaam als gymlerares op Allen D Nease High School in Ponte Vedra Beach in het Amerikaanse Florida. Younce wordt beschuldigd van seksueel wangedrag. De 28-jarige zou via Snapchat naaktfoto’s hebben gestuurd naar meerdere leerlingen. Ook stuurde ze seksueel getinte berichtjes via sms en Instagram.

Eén jongen beweert zelfs dat hij een relatie had met Younce. Hij zegt dat ze subtiel met hem begon te flirten waarna ze veel seksuele kiekjes deelde via Snapchat. Younce werkte nog geen jaar op de school en zat dus nog in haar proefperiode. Ze is onmiddellijk geschorst en de politie is een onderzoek gestart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gymlerares stuurt naaktfoto’s naar leerlingen
Sluiten