Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 5 jan 2016 / 21:45 uur

Groningse studenten doen bierkratcurling op het ijs

In het noorden van het land was het voor veel mensen vandaag onmogelijk om op hun plaats van bestemming te komen. Zo ook voor studenten van de Rijksuniversiteit in Groningen. Een groep studenten hoefde niet lang na te denken over wat ze met hun vrije tijd gingen doen: met een paar bezems en lege bierkratten speelden ze dinsdag bierkratcurling.

Bekijk de beelden hier:

Groninger studenten luie bierdrinkers…? Echt niet!In Groningen hebben supersportieve studenten een in de wereld unieke manier van curling uitgevonden!Het betrof een bijeenkomst van het dispuut C.S.F.R Groningen – https://www.facebook.com/csfrgroningen/?fref=ts….(Dagelijks nieuws over studentenstad Groningen: like de GIC op Facebook)

Gepostet von Groninger Internet Courant am Dienstag, 5. Januar 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Groningse studenten doen bierkratcurling op het ijs
Sluiten