Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 10 jan 2016 / 17:15 uur

Familiedrama in Friesland: moord en zelfmoord

In het Friese Zandhuizen heeft een 41-jarige man dit weekend zijn 34-jarige vrouw vermoord en vervolgens de hand aan zichzelf geslagen. De twee kinderen van het echtpaar zijn ondergebracht bij familie.

Ruzie

Volgens de politie had het stel relatieproblemen, aan de moord en zelfmoord zou dan ook een ruzie vooraf zijn gegaan. De mogelijkheid van moord door iemand anders is onderzocht, maar daar zijn geen aanwijzingen voor.

Zaterdagochtend rond 11.00 uur werden de man en vrouw gevonden in hun woning, nadat een familielid niet met hen in contact kon komen. Uit telefoongegevens is gebleken dat de huiveringwekkende gebeurtenissen ‘s nachts hebben plaatsgevonden.

Kinderen

Toen de agenten zaterdagochtend aan kwamen bij de woning, speelden de kinderen van het stel, een jongen van vijf jaar en een meisje van zes jaar, buiten. De kinderen zijn door de politie ondergebracht bij familie.

Uit gesprekken met de kinderen is niet gebleken dat zij getuige zijn geweest van het drama.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Familiedrama in Friesland: moord en zelfmoord
Sluiten