Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 27 jan 2016 / 07:55 uur

De op Crazy Frog dansende jongen; 10 jaar later

Ken je dat bloedirritante nummer ‘the Crazy Frog’ nog? En ken je de video waarin twee broertjes op bijzondere wijze op dat nummer dansen? Op Reddit wordt beweerd dat op een daar geplaatste foto een van die twee dansende jongens te zien is anno 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w

Hit op YouTube

De twee jongens bedachten in 2006 dat het een goed idee zou zijn om hun dans op het nummer op YouTube te plaatsen. En dat hebben ze geweten: de teller staat op ruim 17 miljoen views.

Een foto op Reddit zou laten zien hoe de jongen in het rode shirt er tien jaar later uitziet. Hij staat afgebeeld met een vrouw, vermoedelijk zijn vriendin. Hoe het met zijn dansmaat is en of hij zijn dansskills in de tussentijd heeft weten te verbeteren, is ons niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De op Crazy Frog dansende jongen; 10 jaar later
Sluiten