Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Nieuws 3 jan 2016 / 20:24 uur

Ceren maakt in 2015 dagelijks selfie met vreemdeling

Het begon als een grap, een spontaan idee, maar groeide in 2015 uit tot serieuze business. De 18-jarige Ceren Uzuner uit Hellevoetsluis postte het afgelopen jaar elke dag een selfie met iemand die ze niet of nauwelijks kende. Waarom? „Om de wereld een stukje vrolijker te maken”, schreef ze een jaar geleden op haar Facebook.

Elke dag een lach

Haar actie – Elke dag een lach- begint ze op 1 januari. Afgelopen donderdag, 31 december, schiet ze haar laatste foto. „Daar is hij dan: mijn allerlaatste foto. Dit is Sebas en hij heeft een prachtige lach. Ik kwam hem ineens tegen toe hij aan het werk was. ‘Heeeeeey!’ zei ik meteen. ‘We gaan nu op de foto. NU.’”

31 december 2015 (365/365)Daar is hij dan: mijn allerlaatste foto. Dit is Sebas en hij heeft een prachtige lach. Ik…

Gepostet von Ceren Uzuner am Donnerstag, 31. Dezember 2015

31 december 2015 (365/365)Ik stond op het punt koffie te gaan drinken met een vriendin toen ik ineens een hand op mijn…

Gepostet von Ceren Uzuner am Donnerstag, 31. Dezember 2015

Smile and wave

Haar conclusie na een jaar lang foto’s maken? ,,Ik durf nu veel meer,” vertelt ze tegen het AD. Voor nu is ze er wel klaar mee, laat ze online weten. „Voorlopig geen selfies meer, maar wel elke dag een kleinigheidje zodat jullie ook dit jaar iets te lezen hebben. Ik heb er weer zin in!”

31 december 2015 (365/365)Ik had Wuellaa aan het begin van het jaar beloofd dat ik op de allerlaatste dag met haar op…

Gepostet von Ceren Uzuner am Donnerstag, 31. Dezember 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ceren maakt in 2015 dagelijks selfie met vreemdeling
Sluiten