Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 1 jan 2016 / 21:35 uur

Bejaarde verdrinkt in zee bij terughalen hondenbal

In Porthmellon, Engeland is een bejaarde man verdronken toen hij de bal van het hondje van de familie uit de zee wilde halen. Dit meldt Mirror op hun website.

Een getuige verklaarde dat een vrouw het woeste water in ging om de bal te pakken te krijgen. Ze kwam in moeilijkheden, waarna de partner van haar moeder –die in de zeventig was- haar te hulp schoot. De bejaarde man werd meegesleurd het water in en verdronk uiteindelijk.

Tragisch ongeluk

De familie was pas op Oudejaarsdag in Porthmellon aangekomen. Vanwege de vloed was het niet mogelijk om op het strand bij de zee te lopen. ,,De vrouw probeerde de bal te pakken te krijgen en de man schoot haar te hulp”, aldus een getuige. ,,Ik denk dat hij doof was, want iemand schreeuwde naar hem dat hij een boei moest vastpakken, maar hij kon ze niet horen. Twee mannen van de kustwacht gooiden touwen naar hem, maar de zee was te sterk.”

De vrouw werd uiteindelijk gered door een burger die te hulp schoot. De echtgenoot van de vrouw was op het moment van het ongeluk niet aanwezig. Volgens bewoners van Porthmellon is het de eerste keer dat er iemand verdrinkt in hun woonplaats. ,,We hebben wel eerder mensen moeten redden, omdat ze zich niet bewust zijn van de gevaren aan de kust. En als je er iets van zegt vinden ze je een bemoeial”, aldus een inwoner.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bejaarde verdrinkt in zee bij terughalen hondenbal
Sluiten