Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 19 dec 2015 / 16:45 uur

Zo lang moet een gast het volhouden in bed

Hoe lang moet een man het uithouden in bed? Die vraag kregen enkele middelbare scholieren voorgeschoteld. Het YouTube-kanaal SimpleSexyStupid vroeg de dames na hoeveel minuten bedplezier zij tevreden zijn.

Uiteenlopende reacties

Een hartstikke interessante vraag natuurlijk, waarop de antwoorden nogal uiteen bleken te lopen. Zo zijn er dames die toch zeker een half uur bedplezier eisen, terwijl andere vrouwen al tevreden zijn met 10 tot 15 minuten.

Bekijk de reacties van de dames hieronder en bedenk je daarna maar eens of je aan de eisen van deze vrouwen kunt voldoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo lang moet een gast het volhouden in bed
Sluiten