Metro
Metro Nieuws 20 dec 2015 / 14:50 uur

Zo ga je om met een irritante billenknijper

Deze vent dacht even lekker de derrière van een dame op een markt in Marokko te betasten. Maar helaas, hij koos voor de verkeerde billen.
Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de vrouw zich razendsnel omdraait wanneer ze een hand op haar billen voelt en de vent vervolgens volledig knock-out mept. Ze geeft hem een weergaloze rechtse hoek waarna de man tussen marktspullen eindigt en daar blijft liggen.

Volgens LiveLeak, die de video online plaatste, was de billenknijper ruim twee uur buiten bewustzijn nadat hij met z’n kop op het asfalt was geketst. De video werd binnen een paar dagen tijd meer dan 28.000 keer bekeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo ga je om met een irritante billenknijper
Sluiten