Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 31 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw stopt met crystal meth, ziet er nu zo uit

Dat drugs niet bepaald een positieve uitwerking hebben op je lichaam, is geen geheim. Maar ook op het uiterlijk vertoon hebben drugs vaak een negatieve invloed. Dat blijkt wel uit de foto die Reddit-gebruiker ‘Wormguy666’ woensdag plaatste van een vrouw die zijn zus zou zijn.

Clean

Links op de foto zou de nog gebruikende zus van de Reddit-gebruiker te zien zijn, rechts een foto van dezelfde vrouw, negentig dagen nadat ze is gestopt met crystal meth. De foto volgde een dag na een soortgelijke post van ene Ryan, die er na een jaar clean zijn ook een stuk op vooruit was gegaan.

De man vertelt verder dat zijn zus er niet alleen wat betreft uiterlijk op vooruit ging, maar ook qua gedrag. „Ze zeggen en doen dingen, ongelooflijke dingen, als ze gebruiken. Mijn zus loog tegen ons, stal van ons, maakte misbruik van ons, alles om aan drugs te komen. Ze heeft er nu duidelijk spijt van”, vertelt hij.

Afkicken

Daarnaast beschrijft hij dat het moment dat zijn zus werd gearresteerd mogelijk het keerpunt was. „We hebben een soort interventie gedaan en zij ging ermee akkoord naar een afkickkliniek te gaan. Er zijn veel goede plekken, maar goedkoop is het niet. Gelukkig had ze een zorgverzekering, dus werd het vergoed. Ze kwam in een programma van dertig dagen. Nu woont ze bij ons thuis en is ze bezig haar leven weer op de rit te krijgen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw stopt met crystal meth, ziet er nu zo uit
Sluiten