Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 27 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Pub stort in overstroomde rivier

Het is flink mis in het noorden van Engeland. Duizenden mensen worden vanwege overstromingen geëvacueerd. Ook in Summerseat, een kleine plaats nabij Manchester, werd de regen te veel. De Irwell-rivier trad buiten zijn oevers en richtte veel schade aan.

Een drone met een camera heeft zaterdag vastgelegd hoe een 200-jaar oude pub bezweek onder het water van de overstroomde Irwell. De oude pub stortte in het stromende water. Er waren gelukkig geen mensen in het gebouw aanwezig, dus niemand raakte gewond. Van de pub is niets over.

„Het was net een film. In enkele seconden zakte de pub in het water, overal was stof’’, aldus een getuige die het allemaal met eigen ogen zag gebeuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Pub stort in overstroomde rivier
Sluiten