Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 17 dec 2015 / 20:23 uur

Vader Dascha komt met nummer voor overleden dochter

De vader van de 16-jarige Dascha, die in Hilversum om het leven kwam bij een treinongeval, heeft een lied voor zijn dochter op YouTube gezet. Het nummer werd door René Graafsma geschreven bij de geboorte van zijn dochter.

„Dascha… een leven om te delen", schrijft de vader bij het nummer op Facebook.

Dascha overleed eind november onder mysterieuze omstandigheden. De politie gaat uit van zelfmoord, maar bij de familie van het 16-jarige meisje gaat dat er niet in. De familie doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen.

Dascha werd het laatst gezien in de Hilversumse club Let’s Get Down. Uit onderzoek is gebleken dat er drugs en alcohol in haar bloed zaten. Eerder werd al bekend dat Dascha na het verlaten van de discotheek nog een tijd door Hilversum heeft gedwaald.

Wat er precies is gebeurd, is nog steeds een groot raadsel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader Dascha komt met nummer voor overleden dochter
Sluiten