Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 13 dec 2015 / 13:12 uur

Oma voorkomt kidnapping pasgeboren kleinkind

In China heeft een grootmoeder de ontvoering van haar pasgeboren kleinkind weten te voorkomen.

Het zou je maar gebeuren: je komt als kersverse oma aan in het ziekenhuis om je kleinkind te bewonderen en je ziet een zuster er bijna met de jonge spruit vandoor gaan. Het overkwam een grootmoeder in China. Ze had een raar voorgevoel bij een zuster die met haar kleinkind liep te zeulen en hield de vrouw strak in de gaten, tot op het moment dat de zuster de afdeling – met kind – wilde verlaten.

De grootmoeder bleef rustig en volgde de zuster en haar kleinkind in de lift. Al na één etage trok de grootmoeder de kinderwagen met haar kleinkind uit de handen van de zuster en stapt uit de lift. Even later wordt de zuster opgewacht door de politie. De vrouw bleek een verpleegoutfit te hebben gestolen, om zo ongemerkt de pasgeboren baby te kunnen kidnappen. De beveilingsbeelden van het ziekenhuis zijn vrijgegeven en de baby is nu, dankzij de scherpe actie van oma, weer veilig bij haar moeder.

https://www.youtube.com/watch?v=-a8t4JzUScc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oma voorkomt kidnapping pasgeboren kleinkind
Sluiten