G. Reinards
G. Reinards Nieuws 22 dec 2015 / 09:16 uur

Model probeert 100 hamburgers weg te werken

De 23-jarige Nela Zisser heeft zich onlangs weer gewaagd aan een opmerkelijk eetrecord. Het veelgevraagde model en de professioneel wedstrijdeter probeerde maar liefst 100 cheeseburgers naar binnen te werken.

Ondanks dat de Nieuw-Zeelandse flink had geoefend, bleef ze steken op 45 cheeseburgers. Daardoor wist ze het record van een Japanse vrouw Yuka, die 62 broodjes opat, niet te verpulveren. Toch had de dame omgerekend zo’n 3.60 kilo aan eten achter de kiezen.

Miss

Zisser, eerder nog gekroond tot Miss Nieuw-Zeeland, is overigens niet enkel goed in het verorberen van hamburgers. In het verleden waagde ze zich al eens aan een burrito van 1 kilo en een broodje van 1.5 meter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Model probeert 100 hamburgers weg te werken
Sluiten