Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 11 dec 2015 / 08:21 uur

Man overleeft ritje in bak van vuilniswagen

Een dakloze man in Fremont, Californië dacht even een lekker dutje tussen de middag te doen. De juiste plek voor hem om de binnenkant van zijn ogen te bekijken, was een vuilnisbak. Een nogal gevaarlijke plek voor een slaapje, vooral toen de bak opeens in een rijdende vuilniswagen werd gekieperd.

Dutje

Volgens Geneva Bosques, de woordvoerder van de politie in het plaatsje, lag de man donderdag een dutje te doen in de vuilcontainers van een restaurant. Wat de man uiteraard niet had zien aankomen, was dat de containers ook eens per week geleegd moeten worden. En dat was natuurlijk net op het moment dat hij zich in de bakken had genesteld. Die man werd samen met de volledige inhoud van de bak in de vuilniswagen gekieperd.

Geluk

Bosques vertelt aan Huffington Post dat het uiteindelijk tot de volgende stop duurde tot de man uit de wagen wist te klauteren. Uiteindelijk kon hij ontsnappen door het dak van de wagen open te klappen. Volgens de woordvoerder mag de man van geluk spreken dat hij het voorval heeft overleefd. Hoewel de man geen ernstige verwondingen heeft, is hij toch overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man overleeft ritje in bak van vuilniswagen
Sluiten