Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 28 dec 2015 / 09:27 uur

Jongen mishandeld in park, zus zoekt getuigen

Hij herinnert zich niks meer, maar Ivar Contant uit Bergen op Zoom werd zondagmiddag op klaarlichte dag in een park flink toegetakeld. Zijn zus Evi Contant hoopt nu met een oproep via Facebook getuigen te vinden die kunnen vertellen wie dit heeft gedaan en waarom haar broertje werd mishandeld.

GEZOCHT: OOGGETUIGEN Mijn broertje Ivar Contant is vandaag 27 december tussen 16.15u en 17.00u angevallen door een…

Gepostet von Evi Contant am Sonntag, 27. Dezember 2015

Zondagmiddag tussen 16.15 uur en 17.00 uur moet Ivar zijn aangevallen door een of meerdere personen in het stadspark Ravelijn in Bergen op Zoom. „Hij is voor onbepaalde tijd buiten bewustzijn geweest en heeft geen herinneringen van de gebeurtenis”, zo schrijft zijn zus. Ze hoopt dat mensen die iets gezien of gehoord hebben, zich melden.

Met Ivar gaat het al wat beter, hij heeft waarschijnlijk geen hersenletsel opgelopen en rust nu thuis uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongen mishandeld in park, zus zoekt getuigen
Sluiten