Metro
Metro Nieuws 21 dec 2015 / 10:36 uur

Onderzoek: Hollandse meiden komen makkelijkst klaar

Nederlandse vrouwen hebben er ten opzichte van buitenlandse vrouwen weinig moeite mee tot een orgasme te komen. Dat blijkt uit een onderzoek waarover The Local bericht. Slechts 28% van de Nederlandse vrouwen heeft moeite met klaarkomen. Vrouwen uit Frankrijk hebben daar aanzienlijk meer moeite mee; bijna de helft (49%) komt niet of zelden tot een hoogtepunt.

De moeilijk klaarkomende Françaises blijken bovendien het meest een orgasme te faken. Als je tijdens een gezellig avondje op vakantie in bed belandt met een Française en denkt dat je haar tot een absoluut hoogtepunt hebt laten komen, dan is de kans aanwezig dat je keihard in de maling wordt genomen.

Die conclusie werd getrokken uit een wereldwijd onderzoek naar de seksuele tevredenheid van vrouwen. Aan het onderzoek deden vrouwen uit Frankrijk, Verenigde Staten, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland en Nederland mee.

Faken

De Franse dames pleegden het vaakst ‘fraude’ in de slaapkamer. Zo’n 31 procent gaf aan ‘regelmatig een orgasme te faken’. Na de Françaises faketen Amerikaanse (29%) en Britse (25%) dames het meest een orgasme.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onderzoek: Hollandse meiden komen makkelijkst klaar
Sluiten