Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 30 dec 2015

Dode en meerdere gewonden door twee wegpiraten

Op de A2 en de A4 hebben woensdag twee ernstige ongevallen plaatsgevonden waarbij een dode en meerdere gewonden zijn gevallen. Een hardrijder en een spookrijder waren de veroorzakers.

Op de A2 bij Maarssen reed woensdagochtend een automobilist met zeer hoge snelheid, volgens ooggetuigen meer dan 200 kilometer per uur, op zijn voorganger in. In deze auto, die over de kop sloeg, zat een gezin waarvan iemand is overleden. De andere gezinsleden zijn gewond geraakt, enkelen ernstig, en naar het ziekenhuis overgebracht. De kamikazepiloot is door de politie aangehouden.

Op de A4 bij Rotterdam veroorzaakte een spookrijder een ongeluk waarbij twee auto’s en een vrachtwagen betrokken waren. Een vrouw en twee kinderen, en de spookrijder, raakten gewond. Het is nog niet duidelijk hoe de spookrijder aan de verkeerde kant van de weg terechtkwam. Hij is aangehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dode en meerdere gewonden door twee wegpiraten
Sluiten