Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 22 dec 2015 / 07:39 uur

DJ barricadeert studio, zet Last Christmas op repeat

Een Oostenrijkse dj heeft deze week een aardige stunt uitgehaald door zichzelf in de studio op te sluiten en onafgebroken ‘Last Christmas’ van Wham te draaien. In totaal was het nummer 24 keer achter elkaar te horen op de radiozender.

Alleen in studio

Joe Kolhofer begon zijn show om 08:00 uur ‘s morgens. Voor hij zijn ochtendshow begon, barricadeerde hij de deur richting zijn studio met een stoel. Hij vertelde zijn co-host vervolgens dat hij de show ditmaal in zijn eentje zou presenteren.

Voor co-host Patricia Jordan zat er niets anders op dan door het glas mee te kijken hoe Kohlhofer het nummer ‘Last Christmas’ op repeat zette. Hij ontving al snel telefoontjes van luisteraars die hem smeekten te stoppen het nummer te draaien.

Dochter

Volgens Oostenrijkse media gaf de dj het pas na zo’n twee uur op. Toen belde zijn 4-jarige dochtertje en zelf zij liet hem weten dat ze het nummer niet bepaald kon waarderen. Het radiostation heeft laten weten dat het om een ongeplande stunt gaat. Volgens programmadirecteur Tommy Schmid zal de de actie van de dj dan ook niet zonder consequenties zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
DJ barricadeert studio, zet Last Christmas op repeat
Sluiten