Puck Roest
Puck Roest Nieuws 12 dec 2015 / 08:05 uur

Chauffeur ontsnapt op bizarre wijze aan de dood

Deze vrachtwagenchauffeur heeft vrijwel zeker een engeltje op z’n schouder. De beste man dacht nog even snel over te kunnen steken bij een overweg maar maakte daarmee een behoorlijke inschattingsfout. De trein knalt dan ook met volle vaart tegen de oplegger van de vrachtwagen.

Het is niet duidelijk wat de Poolse chauffeur bezielde om toch nog door te rijden. Het bizarre ongeluk gebeurde vrijdag in het Tsjechische Frydek-Mistek. De Pool mag van geluk spreken dat alleen zijn oplegger werd meegesleurd door de trein. Hij raakte enkel lichtgewond.

De tachtig passagiers in de trein kwamen met de schrik vrij. De politie wil een hartig woordje spreken met de chauffeur. Allereerst waarom hij de domme fout maakte maar bovenal over het feit dat hij de rode verkeerslichten negeerde.

https://www.youtube.com/watch?v=2h5vJ8qgosI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chauffeur ontsnapt op bizarre wijze aan de dood
Sluiten