Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Nieuws 21 dec 2015

Chauffeur dollemansrit in Las Vegas is dakloze vrouw

Tientallen mensen werden zondagavond geschept in Las Vegas en één iemand moest het leven laten. Maandag maakt de politie bekend dat het gaat om een dakloze vrouw die afgelopen week in haar auto heeft geleefd, samen met jaar 3-jarige kind. Ook maakte de politie bekend dat ze Lakeisha N. Holloway heet.

Wat de 24-jarige Holloway bezielde, is nog altijd niet duidelijk. Ze raakte tijdens haar dollemansrit over de stoep minstens 35 mensen. Een van de slachtoffers overleed. Drie mensen liggen nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De autoriteiten zoeken de achtergrond van het geweld niet in terroristische hoek, maar formeel hebben ze nog niets uitgesloten. Politiechef Joe Lombardo zei maandag dat de vrouw „niet bedroefd leek over haar acties". De verdachte komt uit de buurt van Portland in de staat Oregon, ruim 1500 kilometer van Las Vegas. Het is onbekend waarom ze naar de gokstad ging. Haar 3-jarige kind bleef ongedeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Chauffeur dollemansrit in Las Vegas is dakloze vrouw
Sluiten