Metro
Metro Nieuws 24 dec 2015 / 14:58 uur

Auto ramt koffietentje, één dode en zes gewonden

Zes mensen zijn gewond geraakt en één persoon is overleden nadat een automobilist donderdag een koffiebar had geramd in het Britse plaatsje Westerham. Van de gewonden zouden er vier slecht aan toe zijn. De gewonden zijn zowel inzittenden van de auto als bezoekers van de koffietent.

Op beelden is te zien dat de Audi zich in zijn geheel in het koffiehuis heeft geboord. Volgens getuigen raakte hij eerst verschillende andere auto’s voor hij het pand ramde.

Bus

Elders in Engeland, in de plaats Peterborough, is een lijnbus een huis binnengereden. Daarbij vielen dertien gewonden. Geen van hen zou zware verwondingen hebben. Het waren vooral voorbijgangers die werden geraakt. De chauffeur en een passagier werden uit de bus bevrijd. Volgens de lokale autoriteiten was bij de crash ook een auto betrokken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto ramt koffietentje, één dode en zes gewonden
Sluiten