Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 23 dec 2015 / 19:50 uur

Al ruim 5,5 miljoen euro voor Serious Request

De 3FM-actie Serious Request heeft woensdagavond, een dag voor de actie afgelopen is, ruim 5,5 miljoen euro opgehaald. Dat heeft de radiozender laten weten. De tussenstand was dinsdagavond ruim 4,5 miljoen euro.

Kinderen in oorlogsgebieden

3FM vraagt met de actie aandacht voor kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. Drie dj’s hebben zich vrijdag vrijwillig in het Glazen Huis in Heerlen laten opsluiten. Donderdagavond worden ze weer ‘vrijgelaten’.

De dj’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering draaien verzoeknummers tegen betaling en in het hele land worden acties gehouden om geld in te zamelen voor de ‘stille ramp’, waar de radiozender ieder jaar samen met het Rode Kruis aandacht voor vraagt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Al ruim 5,5 miljoen euro voor Serious Request
Sluiten