Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 9 nov 2015 / 12:27 uur

Werknemers lachen mee met baas voor eigen bestwil

Heb jij een baas die niet grappig is? Toch is de kans groot dat jij of je collega’s om zijn grappen lachen. Een lach die moeite kost, maar als doel heeft er zelf beter van te worden. 33 procent van de werknemers geeft toe met de niet grappige baas mee te lachen enkel om bij hem in het gevlij te komen. Dat blijkt uit onderzoek van Tempo-Team.

Humor

Humor op de werkvloer vinden vooral werknemers belangrijk, zo blijkt ook uit dit onderzoek. Vier op de vijf werkenden denkt dat een gezonde dosis humor een positief effect heeft op de werkvloer. Een kwart van de werknemers denkt zelfs dat mensen die vaker lachen, harder werken.

De werkgever is het daar zeker niet altijd mee eens: een kwart van de bazen vindt dat lolmakende werknemers hun tijd verdoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Werknemers lachen mee met baas voor eigen bestwil
Sluiten