Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Nieuws 8 nov 2015 / 17:45 uur

Vrouw ontdekt uur voor bevalling dat ze zwanger is

"Het goede nieuws is dat u geen acute buikkrampen heeft. U bent zwanger en u gaat nú bevallen." Het zal je maar gebeuren; Judy Brown ging deze week met heftige ‘buikkrampen’ naar het ziekenhuis. Een uur later was ze de trotse moeder van een dochtertje.

Tegenover de Amerikaanse nieuwszender WCVB vertelt Judy hoe zij en haar man jarenlang kinderen probeerden te krijgen. “Als het gebeurt, dan gebeurt het”, was het motto waar het stel – al 22 jaar bij elkaar – onder leefde. In al die jaren probeerden ze wel, maar werden ze nooit vader en moeder. Tot afgelopen woensdag…

Bolle buik

Heftige buikpijn bracht Judy er toe een bezoek te brengen aan het ziekenhuis. Daar kreeg ze een antwoord van de artsen dat ze niet verwachtte: "Het goede nieuws is dat u geen acute buikkrampen heeft. U bent zwanger en u gaat nú bevallen." Een uur later was de bevalling een feit.

Vader Jason en moeder Judy gaven hun dochtertje de prachtige naam Carolyn Rose.

Al die maanden rekenden de kersverse papa en mama niet echt op een bezoekje van de ooievaar, want zelfs de hint in de vorm van een enorm dikke buik van Judy, begreep het duo niet; ze dachten dat Judy het postuur van haar moeder overnam.

Wel had 47-jarige Judy al enige tijd het gevoel dat er iets aan de hand was met haar lichaam, maar was in de veronderstelling dat ze in de overgang zat. Toen ze dan ook heftige buikkrampen kreeg en naar het ziekenhuis ging, had ze niet kunnen bevroeden als moeder uit het hospitaal te stappen.

Vaderskindje

Het gaat goed met Carolyne Rose. "Het is een echt vaderskindje", aldus Judy. Iets wat haar man Jason beaamt. "Zodra ze huilt, ben ik bij haar."

De kleine Carolyn Rose hoeft overigens niet op een zusje of broertje te rekenen. Vader Jason wil de familie klein houden en laat zich binnenkort dan ook ‘helpen’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt uur voor bevalling dat ze zwanger is
Sluiten