Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 2 nov 2015 / 22:10 uur

Voor Movember spotgoedkoop naar Parijs

Zin om deze maand een dagje naar Parijs te gaan? Dat kan voor weinig. Thalys houdt woensdag 4 november namelijk een speciale actie. De vervoerder gaat 11.000 treinkaartjes voor maar 11 euro per kaartje verkopen.
Volgens Treinreiziger zal de verkoop om 09:00 starten. De verwachting is dat de treinkaartjes zeer snel uitverkocht zullen zijn.

De actie wordt niet voor niets gehouden. Van ieder verkocht kaartje wordt 1 euro overgemaakt naar Movember. Deze organisatie wil een maand lang de bewustwording rond de gezondheid van de man vergroten.De spotgoedkope kaartjes zijn alleen voor stoelen in de tweede klas en alleen woensdag 4 november te koop. Je moet tussen 9 en 30 november reizen om gebruik te kunnen maken van het kaartje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor Movember spotgoedkoop naar Parijs
Sluiten