Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 14 nov 2015 / 09:15 uur

Vier terroristen gedood bij bestorming Bataclan

De gijzeling in theater Bataclan zou voorbij zijn, dat melden Franse media. Zeker honderd mensen werden gegijzeld in het Parijse theater en concerthal Bataclan, waar op dat moment een concert van een Amerikaanse heavy metal band plaatsvond.

In het theater hebben vier mannen in het wilde weg om hen heen geschoten, meldden gewonden die het gebouw uitkwamen. Daarbij zou ‘Allah is groot’ zijn geroepen. Bij de bestorming zijn vier terroristen gedood. Drie van hen bliezen zichzelf op bij de inval, een vierde is door de politie gedood.

Beelden

Volgens ooggetuigen waren er explosies te zien en schoten te horen bij het theater. Op beelden is te zien hoe bezoekers in paniek de achteruitgang van het theater uitrennen. Let op! De beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

https://twitter.com/i/status/665455775083569152

https://twitter.com/i/status/665312203159924737

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vier terroristen gedood bij bestorming Bataclan
Sluiten