Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 18 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Peuter overleeft drie dagen alleen in wieg

Een peuter van vijftien maanden heeft drie dagen alleen moeten overleven. het meisje uit Tenessee woonde bij haar oma, maar de oude vrouw had een beroerte gekregen en was overleden. De peuter was daarmee aan haar lot overgelaten.

Zorgen

De moeder van het kind, Tracy Ineichen, zit sinds september in de gevangenis een straf uit. Haar kind werd daarom ondergebracht bij haar oma, die al sinds september voor het kind zorgt, zo schrijft Wate. Toen Tracy echter al dagen niks meer van haar moeder gehoord had, begon ze zich zorgen te maken. Ze vroeg haar vriend Anthony Waldo een kijkje te nemen in het huis van de oude vrouw, omdat ze aanvoelde dat er iets niet helemaal klopte. Op het moment dat Waldo het huis binnenkwam, vond hij het kind huilend in bed en de dode vrouw op de grond.

Uitdroging

Volgens Waldo zat het meisje onder de uitwerpselen en was ze volledig uitgedroogd. Het meisje had zo veel vochttekort dat ze niet eens meer tranen kon huilen, vertelt de man aan Wate. Uiteindelijk moest de uk naar het ziekenhuis worden overgebracht waar ze nog een tijd moet blijven om te zorgen dat ze weer volledig hersteld.

Crowdfunding

Moeder Tracy is vanuit de gevangenis een crowdfundingactie voor haar dochter gestart. De vrouw heeft namelijk niet de mogelijkheid om voor haar dochter te zorgen en vraagt daarom internetgebruikers om een financiële duit in het zakje te doen. „De opbrengst zal naar goede medicatie voor mij dochter gaan”, zo is te lezen op de website. „Verder hebben we geld nodig om mijn moeder te begraven.” Op dit moment is er al 700 dollar voor de familie opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.