Metro
Metro Nieuws 29 nov 2015 / 22:05 uur

Opnieuw huiszoekingen in Molenbeek

In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn zondagavond opnieuw huiszoekingen uitgevoerd in het onderzoek naar de aanslagen in Parijs. Dat melden verschillende media en wordt bevestigd door het federaal parket.

Onder meer in de Kempenstraat en de Onafhankelijkheidstraat is de politie binnengevallen in woningen. Volgens het federaal parket waren er aanwijzingen dat Salah Abdeslam, de voortvluchtige verdachte van de aanslagen in Parijs, zich daar zou schuilhouden, maar de man is niet aangetroffen. Er werden ook geen andere personen opgepakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Opnieuw huiszoekingen in Molenbeek
Sluiten