Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 5 nov 2015 / 16:57 uur

Nooit meer irritaties met het snelle looppad

Ken je die ergernis? Je loopt in de stad, op het station of gewoon in het park. Voor je loopt iemand die heel erg aan het sjokken is. Op geen enkele manier kom je er langs, dus word je zelf ook verplicht tot het inzetten van een tempo waar slakken nog van opkijken. Hoe fijn zou het zijn als we deze ergernis vanaf nu konden voorkomen?

Irritaties

In het Engelse Liverpool is het vanaf nu mogelijk langzamere wandelaars te vermijden. Daar hebben ze sinds kort namelijk een ‘fast track‘, een special pad op de stoep voor de snellere lopers. En dat is hard nodig, volgens de inwoners van het Verenigd Koninkrijk. De grootste ergernis is voor 47 procent van de Britten namelijk de langzame lopers op straat en de tijd die ze ermee verdoen, zo schrijft Metro UK.

Om nog meer ergernissen uit de weg te gaan, is er nu dus het looppad voor de snelle wandelaars. Hierdoor kunnen mensen elkaar makkelijker voorbijgaan en hoef je ook niet meer constant je excuses aan de bieden omdat je op de hielen van je voorganger trapt. De voornaamste reden voor het besluit van de gemeente Liverpool is om te voorkomen dat er veel tijd wordt verspilt met lummelen. Een uitstekend plan natuurlijk, hoewel het niet te hopen is dat teveel mensen dat vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nooit meer irritaties met het snelle looppad
Sluiten