Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 14 nov 2015 / 13:45 uur

Nieuwe aanslag Parijs blijkt vals alarm

In Bagnolet, een plaats vlakbij Parijs, heerste zaterdagmiddag paniek. Bewoners meldden dat zij schoten en explosies hadden gehoord. Er werd gevreesd voor nieuwe aanslagen, maar uiteindelijk bleek het om vuurwerk te gaan dat was aangestoken op een bruiloft. ,,Het was dus vals alarm”, aldus een politiewoordvoerder in de krant Le Figaro.

Bij verschillende schietpartijen en zelfmoordaanslagen in Parijs zijn vrijdag 128 doden gevallen. Ook liggen 99 mensen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Terreurorganisatie IS heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen opgeëist. Bij de aanslagen zijn acht terroristen gedood, zeven van hen bliezen zichzelf op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nieuwe aanslag Parijs blijkt vals alarm
Sluiten