Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 27 nov 2015 / 18:00 uur

Man leeft maanden met dode vader

De 59-jarige Timothy Brown leefde vier maanden met zijn dode vader in huis. Een buurman ontdekte uiteindelijk dat er een dode man in de woonkamer zat en trok aan de bel.

Volgens zoon Timothy was zijn vader maanden geleden overleden toen er brand uitbrak in zijn slaapkamer. Hij viel en overleed aan zijn verwondingen. Zijn zoon zorgde al tien jaar lang voor hem en vertelde niemand over zijn overlijden.

Timothy zette zijn dode vader in zijn favoriete stoel in de woonkamer en ging verder met zijn leven. Toen een buurman een gesprek had met Timothy en de deur naar de woonkamer opende, wist hij niet wat hij zag. ,,Toen ik naar de stoel keek wist ik niet zeker waar ik precies naar keek. Ik zag een schedel. Ik raakte in schock”, aldus de buur tegenover Mirror.

De politie werd gebeld en Timothy werd gearresteerd voor het verbergen van een lichaam en het voorkomen van een begrafenis. Uiteindelijk werd de man niet vervolgd, omdat dat volgens de politie niet nodig was.

Volgens bronnen waren er bijna geen mensen op de begrafenis van de moeder van Timothy, die in 2004 overleed. Wellicht heeft dat te maken met het besluit van de man om niets over het overlijden van zijn vader te vertellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man leeft maanden met dode vader
Sluiten