Puck Roest
Puck Roest Nieuws 1 nov 2015 / 13:55 uur

James Bond-bezoekers redden man uit auto in sloot

Of ze zich lieten inspireren door hun idool is niet duidelijk, maar een heldendaad is het zeker. Een groep van acht James Bond-fans uit het Brabantse Werkendam heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige man uit Almkerk gered. Het slachtoffer belandde met zijn auto ondersteboven in de sloot en dreigde te verdrinken. Het ongeluk gebeurde vlak nadat ze de helden de nieuwe Bond-film Spectre hadden gezien.

De Bond-fans bedachten zich volgens de politie geen moment toen ze de piepende banden hoorden. Ze sprongen in het water om de auto op zijn kant te draaien. Vervolgens konden ze het slachtoffer uit zijn benaderde positie bevrijden.

Lees ook: Politie zoekt helden van Rotterdam Centraal

De bestuurder wilde de rotonde nemen, maar hij schoot eroverheen en reed rechtdoor het gras in. De automobilist hoefde niet naar het ziekenhuis, maar bleek wel te veel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is door de politie in beslag genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
James Bond-bezoekers redden man uit auto in sloot
Sluiten