Zoë Boven
Zoë Boven Nieuws 3 nov 2015 / 15:04 uur

Het is de warmste 3 november ooit

Zat je dinsdag ook met klotsende oksels op de fiets en was je winterjas veel te warm? Dat kan kloppen, het is 20,9 graden geworden in Maastricht en daarmee is het de warmste 3 november ooit sinds de metingen in 1901 begonnen.

Lees ook: Backpackers lopen van Amsterdam naar Rotterdam

Het verschil in temperatuur tussen dag en nacht is opvallend, dinsdagmorgen was het met 2 graden nog fris, meldt weeronline.nl. Dinsdagmiddag zorgen weinig wind en zon voor zacht najaarsweer, in het hele land is het gemiddeld zo’n 15 graden. Slechts twee keer werd het nog warmer in november. Vorig jaar op 1 november werd het all time novemberrecord voor Nederland gezet op 22,0 graden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Het is de warmste 3 november ooit
Sluiten