Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 21 nov 2015 / 20:47 uur

Amerikaans stadje bedekt met spinnenweb

Het lijkt op een scene die niet zal misstaan in een horrorfilm. Een wijk in Memphis (VS) is namelijk helemaal bedankt met spinnenweb. Het rag van de geleedpotigen is zo’n 800 meter lang en strekt zich uit door een woonwijk in de stad.

Binnen

Toen de bewoners van de wijk op een ochtend nietsvermoedend uit het raam keken, zagen ze plotseling het meterslange web liggen. En daar zijn de inwoners niet blij mee. De beesten kruipen namelijk behalve buiten nu ook binnen rond. „Ik kan niet rustig in mijn huis zitten omdat het krioelt van de spinnen. Op mijn muren, op de vloer, op de deur. We zijn al uren bezig met het doden van de beesten”, zo vertelt bewoner Ida Morris aan nieuwszender WMC.

Miljoenen

Volgens deskundigen is de aanwezigheid van de spinnen niks om zorgen over te maken. Zij verwachten ook dat de beestjes er altijd al zaten, maar op deze manier pas opvallen. „Het kan gaan om miljoenen spinnen die altijd al in het gras zaten. In dit soort gebieden vind je letterlijk miljoenen spinnen die gewoon hun ding daar doen. heel natuurlijk”, zo zegt bioloog Steve Reichling.

Spiders In Tennessee

This Tennessee town has been overrun by spiders

Gepostet von Sky News am Samstag, 21. November 2015

Horror

Normaal of niet, voor de bewoners in Memphis blijft het in ieder geval een crime. Vooral voor diegene die angstig zijn voor spinnen. „Ik heb nog nooit zoiets gezien. Het is vreselijk. Het lijkt af en toe wel of ze zelfs vliegen. Het is een horror“, aldus Morris.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Amerikaans stadje bedekt met spinnenweb
Sluiten