Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 15 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

74 gewonden bij breken van glazen balkon in Malta

Bij een ernstig ongeluk zijn in Paceville Malta, 74 mensen gewond geraakt. Het glazen balkon in een nachtclub kwam tijdens een stapavond naar beneden waardoor het glas brak. Twee meisjes liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.

13 tot 25

Bij het ongeluk moest de ambulance 21 keer uitrukken om de gewonde jongeren naar het ziekenhuis te vervoeren. Het gaat om twee meisjes in kritieke toestand en 16 zwaargewonde jongeren. De leeftijd van de patiënten varieert van 13 tot 25, zo schrijft Times of Malta.

Minderjarigen

De vicepremier van het land, Joseph Muscat, heeft de slachtoffers in het ziekenhuis bezocht. Hij prijst de hulpdiensten om hun adequate hulp, maar zegt daarnaast wel een onderzoek te starten naar het aantal minderjarigen in de uitgaansgelegenheid. „We gaan alle maatregelen treffen om te zorgen dat dit nooit meer gebeurt”, zo gaf Muscat aan.

Gaslek

Volgens Times of Malta gaat het mogelijk om een gaslek waardoor er paniek ontstond. Meerder gasten klaagden over moeite met ademen en een vreemde lucht.De jongeren probeerden zich massaal naar de uitgang te begeven, waardoor vermoedelijk het glas is gebroken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
74 gewonden bij breken van glazen balkon in Malta
Sluiten