Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 10 okt 2015 / 08:48 uur

Vliegtuig maakt noodlanding om flauwgevallen piloot

Een vliegtuig van luchtvaartmaatschappij EasyJet moest noodgedwongen een noodlanding maken toen de piloot achter het stuur was flauwgevallen. De man voelde zich niet zo lekker en ging op de vlucht van Londen naar Kreta van zijn stokje.

Hoewel er natuurlijk een copiloot aanwezig was, moest het vliegtuig toch aan de grond worden gezet. Op het moment dat het toestel in Venetië noodgedwongen een landing maakte, zaten er 164 passagiers aan boord. De zieke piloot werd meteen na de landing door medici uit het vliegtuig gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De vakantiegangers werden meteen in Venetië op een nieuwe vlucht naar hun oorspronkelijke bestemming gebracht.

Volgens the Sun gaat het op dit moment goed met de piloot. Hij verkeerd niet in een levensbedreigende situatie en het flauwvallen was waarschijnlijk een eenmalig incident. Wel wordt de man onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vliegtuig maakt noodlanding om flauwgevallen piloot
Sluiten