Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 17 okt 2015 / 11:20 uur

Verdachte neemt cocaïne mee naar rechtbank

Een Brit die voor de rechtbank moest verschijnen op verdenking van betrokkenheid bij grootschalige drugshandel, maakte het de rechter niet moeilijk hem te veroordelen. Hij nam namelijk cocaïne mee naar de rechtbank.

Het had er alle schijn van dat de 24-jarige Wagas Khan door de rechter in Luton zou worden vrijgesproken. Tijdens de zitting haalde hij echter plots een tas met cocaïne tevoorschijn.

Minachting van wet

Vervolgens bekende de twintiger dat hij de drugs in bezit had met het voornemen het te verkopen, weet de Britse zender SkyNews. ,,Met zulke drugs verschijnen voor de rechter toont een volslagen minachting van de wet”, aldus politieinspecteur Paul Baron na het incident. ,,Ongelooflijk”, omschreef hij de actie van Khan.

De rechter veroordeelde de man uiteindelijk tot 21 maanden cel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdachte neemt cocaïne mee naar rechtbank
Sluiten