Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Nieuws 7 okt 2015 / 15:01 uur

Slinkse collega grootste ergernis op de werkvloer

Kantoorpersoneel in Nederland stoort zich het meest aan collega’s die ten koste van anderen hogerop proberen te komen binnen de organisatie.

Dat blijkt uit een peiling van Metro naar het meest irritante kantoortype. Bcc Bernard is door een kwart van de Metrolezers die heeft gestemd, uitgeroepen tot meest irritante kantoortype. Bcc Bernard mailt zijn directe collega’s over wat zij in zijn ogen fout hebben gedaan en plaatst in de blinde cc de leidinggevende.

„Bcc Bernard heeft mij drie jaar het leven zuur gemaakt, en nou is die l*l nog manager ook!! Met stip op 1!!”, laat Joey via Twitter weten.

Bijna een op de vijf ergert zich aan Ziekige Zoë die meer niet dan wel op kantoor is en precies kan aangeven wanneer ze ziek en beter wordt. Dit kantoortype eindigt daarmee op de tweede plaats. De top drie wordt afgesloten door Flirtende Florien (14 procent) die met haar flirtgedrag snel promoties weet binnen te halen.

Kakelende Karin

Stinkende Sjaak (12 procent) en Roddelende Richard (11 procent) volgen haar op. Kakelende Karin die in de vorige peiling met stip als meest irritante treintype uit de bus kwam, lijkt niet veel ergernis op te wekken op de werkvloer. 10 procent ergert zich aan haar gekwebbel.

Bazige Ben

Verder blijken er op de Nederlandse kantoren maar weinig bazige types rond te lopen. Bazige Ben krijgt ervan langs door 8 procent van de Metrolezers. Als laatste is Lollige Lennart geëindigd. Blijkbaar hebben collega’s liever collega’s met flauwe humor, dan collega’s zonder.

Ontslag

Voor Kubra Gunaydin roept de Metropeiling minder leuke herinneringen op. Ze heeft dan ook een drastische beslissing genomen, blijkt op de Facebookpagina van Metro Holland. „Ik heb ze allemaal meegemaakt!! Ik erger me aan alle kantoortypes en wil nooit meer in zo’n bedrijf werken!! Als er aan terugdenk, word ik misselijk.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Slinkse collega grootste ergernis op de werkvloer
Sluiten