Siobian Heiblom
Siobian Heiblom Nieuws 5 okt 2015 / 14:53 uur

Shell geeft les

Scheikundelerares Cristel Hayen van Maerlant College in Den Haag had maandagmiddag een uurtje rust. Eric Puik van Shell nam haar les over in het kader van de Dag van de Leraar. Tijdens de gastles legde Puik aan leerlingen van de eindexamenklas vwo van alles uit over energie en de toekomstscenario’s van Shell.

Lees ook: Shell stopt met olieboringen bij Alaska

„Het was een heel levendig debat. Nu zijn het ook wel bètaleerlingen, die zijn geïnteresseerd in onderwerpen zoals energie”, zegt Puik. „Iets afwijken van het standaard lesprogramma doet scholieren vaak wel goed. Dat vinden ze interessant.”

Studiekeuze

Uit de ervaringen met zijn eigen dochters weet hij dat het moeilijk is een vervolgstudie te kiezen. „Het is en blijft een lastige keuze. Hopelijk hebben ze door deze gastles ook wat inzicht gekregen in wat Shell kan bieden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shell geeft les
Sluiten