Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Nieuws 1 okt 2015 / 06:51 uur

Opnieuw ernstige misbruikzaak in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg is opnieuw een ernstige zedenzaak aan het licht gekomen. Een 42-jarige man uit Simpelveld zou jarenlang zijn kinderen (3, 4 en 6 jaar), zijn nichtje (13) en drie vrouwen uit Venlo, Landgraaf en Hoensbroek hebben misbruikt, verkracht en ernstig mishandeld. Dat meldt De Telegraaf op basis van vertrouwelijke stukken.

Lees ook: Tien klanten in Valkenburgse zaak gaan 1 dag cel in

De man zou zijn toenmalige partner bovendien gedwongen hebben tot ontuchtige handelingen met de peuters. Zij zou ook door hem zijn verkracht en mishandeld, waardoor ze twee miskramen kreeg. Ook haar zusje (15) werd seksueel misbruikt door de man.

Dossier

De praktijken zouden over een periode van veertien jaar hebben plaatsgevonden en kwamen aan het licht nadat doodsbange slachtoffers hulp van de politie inschakelden. Tegenover de recherche liet een slachtoffer weten dat de man filmpjes en foto’s van de sekspraktijken maakte, waarop onder andere te zien is hoe seksuele handelingen met de kinderen worden verricht. ,,Ik merkte dat hij hiervan genoot", aldus een van de slachtoffers.

Verder staat in verklaringen in het onderzoeksdossier dat de aan speed verslaafde man de kinderen ernstig mishandelde en ‘met de kinderen gooide’.

Ontkenning

De verdachte ontkent de aantijgingen voor een groot deel en legt de schuld bij zijn ex-partner. Zij zou volgens hem degene zijn geweest die seks had met de kinderen.

In 2014 kwam aan het licht hoe een ‘loverboy’ een groot aantal mannen betaalde seks liet hebben met een minderjarig meisje.

Reageer op artikel:
Opnieuw ernstige misbruikzaak in Zuid-Limburg
Sluiten