Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Nieuws 16 okt 2015

Moeder laat zoon met handboeien lopen als straf

Er is een filmpje uit China opgedoken waarin te zien is hoe een moeder haar zoon heeft vastgebonden met handboeien en over straat laat lopen als straf. De handen van de 17-jarige zoon zijn vastgebonden aan zijn voeten. Hij zou gestraft worden omdat hij geen klusjes in het huis deed. Dat meldt Daily Mail.

Lees ook: Ophef om handboeien bij jochie (8) met ADHD

Je ziet dat de jongen probeert te lopen en dat zijn moeder achter hem aan ‘marcheert’. Een voorbijganger vraagt waarom de jongen zo gestraft wordt en ze antwoordt: „Hij werkt niet, wil niet werken.” Het incident zou zich hebben voorgedaan in Yongkang. „Hij is een paar dagen geleden weggelopen en we konden hem niet vinden”, gaat de moeder verder.

Afgang

De voorbijganger probeert de handboeien los te maken, maar de sleutel ligt bij de vader thuis. Het is onduidelijk hoe de publieke afgang is afgelopen.

https://www.youtube.com/watch?v=DYVOcJzvEYs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Moeder laat zoon met handboeien lopen als straf
Sluiten