Metro
Metro Nieuws 23 okt 2015 / 10:36 uur

Media Markt gaat onbewoonde eilanden verkopen

‘Media Markt, ik ben toch niet gek?’ De slogan is vanaf volgende week extra van toepassing op de elektronicaketen. Media Markt gaat namelijk onbewoonde eilanden verkopen. Een eiland voor de kust van Canada of eentje met hagelwitte stranden en palmbomen in het Caribisch gebied, het kan allemaal.

Lees ook: Media Markt Rotterdam heeft robot in dienst

Wie geld te veel heeft en een eiland wil kopen, kan volgende week terecht bij het ‘Gekkenhuis’-winkelfestijn. Media Markt probeert elk jaar tijdens deze speciale actieperiode de aandacht van klanten te trekken met de vreemdste producten. Zo werd er in 2012 een ruimtereis verkocht aan een 18-jarige jongen uit Helmond.

Vaatwastabletten en Lego

Naast onbewoonde eilanden legt Media Markt dit jaar ook een gereedschapskist, vaatwastabletten en Lego in de schappen. Klanten die geïnteresseerd zijn in voertuigen kunnen een Kip-caravan kopen of een leaseplan voor de Ferrari California of Fiat 500 laten opstellen.

9 eilanden

De keten heeft in totaal negen eilanden in de aanbieding, in verschillende prijscategorieën. Zo kan je voor nog een 11 miljoen euro eigenaar worden van een privégebiedje op de Bahamas. Heb je geen geld voor een eiland, maar wil je er toch graag een hebben? Dat kan, klanten maken tijdens het winkelfestijn ook kans een eiland te winnen. Volgens een woordvoerster gaat om een eiland voor de kust van het Canadese Nova Scotia.

Raspberry Island in Canada kan je winnen bij Media Markt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Media Markt gaat onbewoonde eilanden verkopen
Sluiten