Elena van Doorn
Elena van Doorn Nieuws 26 okt 2015 / 07:55 uur

Man woont 7 weken met moeder die hij wurgde

Een Amerikaanse man wordt verdacht van het wurgen van zijn moeder om haar vervolgens zeven weken te verbergen in een motelkamer. Daarna reisde hij door verschillende staten om het lichaam daarna te dumpen in een afgelegen gebied.

De gruwelijke daad werd ontdekt door de politie toen familieleden alarm sloegen, toen ze geen contact kregen met moeder Betty. Dat werd bekendgemaakt tijdens een persconferentie van de politie in het Amerikaanse Millbrook. De moeder werd in een afgelegen gebied bij South Carolina aangetroffen.

‘Ongelofelijk’

,,Het is moeilijk te geloven”, zei politieofficier John Ryan in de Poughkeepsie Journal. ,,Om eerst je eigen moeder te wurgen, vervolgens zeven weken met het lichaam in een motelkamer te wonen, daarna door meerdere staten te rijden met de dode moeder om haar vervolgens ergens te dumpen.” De politie wilde tijdens de persconferentie geen antwoord geven op de vraag waarom Cole ervoor koos om zijn moeder op juist die plek te dumpen.

Charles Cole (48) wordt verdacht van moord en zit op dit moment vast. Zijn vriendin zit ook vast op verdenking van medeplichtigheid. Zij zou geholpen hebben het lichaam verborgen te houden en te verplaatsen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man woont 7 weken met moeder die hij wurgde
Sluiten