D. van Aken
D. van Aken Nieuws 5 okt 2015 / 09:26 uur

Er ligt een boot op de A9

De automobilisten die dagelijks gebruik maken van de snelweg A9 zullen niet gek hebben opgekeken dat ze maandagochtend weer eens in de file stonden. Pas toen ze zagen wat de file in de buurt van Velsen had veroorzaakt moesten ze waarschijnlijk even met de ogen knipperen. Er lag namelijk een boot op de weg.

Berging

Op de A9 van Alkmaar naar Amstelveen ontstond kilometers file tussen het knooppunt Beverwijk en knooppunt Rottepolderplein door een ongeval. Een boot was van een trailer afgeschoten en dat zorgde voor een opmerkelijk beeld.

Volgens de Verkeersinformatiedienst schoot de boot los nadat de bestuurder de controle over de combinatie had verloren. Het jacht kwam dwars op de weg te staan. In de richting van Amstelveen zijn twee rijstroken afgesloten tot de berging van de boot voltooid is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er ligt een boot op de A9
Sluiten